Word een krak in aangifte personenbelasting aj. 2017

Een opvallende trend de afgelopen jaren: de aangifte personenbelasting dikt elk jaar aan met nieuwe codes. Dit verhoogt natuurlijk de complexiteit.

Hoe vult u de aangifte correct in? Hoe adviseert u uw klanten? En hoe anticipeert u het best op maatregelen en wijzigingen die vanaf volgend aanslagjaar van kracht zijn?

Afhankelijk van uw noden en behoeften hebben we een opleiding op uw maat, telkens met de aangifte personenbelasting als vertrekpunt.

Hebt u dus al de nodige basiskennis personenbelasting op zak en wilt u uw klanten nog beter adviseren? Dan hebben we het meest uitgebreide opleidingsaanbod in huis, toegelicht door topsprekers.

Overloop de aangifte PB aj. 2017 vak per vak met onze experts

Alle voordelen per update op een rij

  Update Fiscaliteit
Praktijkupdate Personenbelasting
Update/practicum Personenbelasting
Docent Lieven Van Belleghem, autoriteit in fiscaliteit, voornamelijk in bank-en verzekeringssector Pieter Debbaut (Tax Management ERGO Insurance) staat met beide voeten in de praktijk van de personenbelasting  Jef Wellens is als expert in personenbelasting een veelgevraagd spreker en columnist over deze materie
Duur 1/2 dag 1 dag 1 dag
Locaties Antwerpen, Gent, Leuven, Sint-Niklaas, Lummen, Gits Antwerpen, Wevelgem Brussel
Boek Handboek Praktische Belastingservice 2017 t.w.v. €35,00 (excl. btw) Handboek Praktische Belastingservice 2017 t.w.v. €35,00 (excl. btw) Aangiftegids Personenbelasting 2017 t.w.v. €34,68 (excl. btw)
Oefeningen en interactiviteit Vraag & Antwoord Oefeningen in kleine groep met mogelijkheid tot vraag en antwoord Uitgebreide update/practicum met aandacht voor individuele vragen
Link met monKEY.be Nee Nee Ja
Webinar Nee Nee Sneak preview seminarie gepland via webinar
Documentatie Powerpoint in combinatie met handboek Zeer uitgebreide syllabus om na opleiding te gebruiken als leidraad Zeer uitgebreide syllabus om na opleiding te gebruiken als leidraad
Meer informatie Ontdek de Update Fiscaliteit Ontdek de Praktijkupdate Personenbelasting Ontdek het Update/practicum Aangifte Personenbelasting

15.05.2017 - Webinar Jef Wellens

Op 15 mei 2017 geeft Jef Wellens via webinar een sneak preview rond personenbelasting. Zo bent u als allereerste op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen rond PB. Meer info >

Wilt u ook op de hoogte blijven van wetswijzigingen in PB, VenB en btw?

Snelle actua in personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Tijdens deze actua-sessies krijgt u een overzicht van de belangrijkste (wets)wijzigingen binnen verschillende fiscale deeldomeinen.

De aangiftes worden niet vak per vak overlopen, maar alle relevante nieuwigheden worden duidelijk uiteengezet en becommentarieerd.

Jurgen Opreel gidst u door belangrijkste btw-wijzigingen

Een degelijke kennis van de btw-regelgeving is onmisbaar in uw klantenadvies. Jurgen Opreel overloopt de meest relevante wijzigingen, zowel nationaal als Europees. Alle relevante nieuwigheden worden duidelijk uiteengezet én becommentarieerd.

U hebt de keuze uit een compacte lunchsessie of een uitgebreide dagupdate.

Maurice De Mey en Yves Verdingh fileren PB/VenB-actualiteit

Maurice De Mey en Yves Verdingh leiden u op 2 avonden door de belangrijkste wetswijzigingen in PB en VenB. U krijgt ook een overzicht van te verwachten nieuwigheden, zodat u kunt anticiperen op klantenvragen.

U krijgt een compact overzicht van de belangrijkste wetswijzigingen in de personen- en vennootschapsbelasting.

Meer informatie over de Actua PB/VenB.

Pieter Debbaut maakt u wegwijs in belangrijkste wijzigingen PB

Deze dagopleiding biedt u een volledige opfrissing van de actualiteit inzake personenbelasting, met het accent op de nieuwigheden voor aanslagjaar 2017. Alle wetswijzigingen en nieuwigheden worden toegelicht, geïnterpreteerd en becommentarieerd.

Ontdek onze Actua Personenbelasting.

Contact

Op zoek naar advies om te zorgen dat u zich inschrijft voor de opleiding die het best bij u past?

Neem dan contact op met productmanager Geert Van Cauwenberge, hij helpt u graag verder.

geert-01

Geert Van Cauwenberge

Productmanager Tax

geert.vancauwenberge@wolterskluwer.com

015/45 34 24