Wilt u alle elementen van het aanrijdingsformulier naar waarde leren kennen? Wilt u het onderscheid kennen tussen gemeenschappelijke en persoonlijke velden? Wilt u de waarde van de aan te kruisen vakken leren kennen, o.a. aan de hand van het RDR-beslissingsrooster? Dan is deze praktijkgerichte studienamiddag ideaal voor u.

Bestemd voor

Deze praktijkopleiding is onmisbaar voor tussenpersonen in verzekeringen en hun medewerkers, schadebeheerders, PCP’ers en VVD’ers.

Programma

Uw docent behandelt de volgende thema’s:

  • Alle vakken van het aanrijdingsformulier, zowel voor- als achterzijde, worden overlopen
  • Aandachtspunten bij het maken van een schets op het formulier
  • Elementen die onvoorwaardelijk tot verantwoordelijkheid leiden
  • Elementen die bevrijdend werken
  • RDR-conventie: overzicht van het beslissingsrooster
  • Toepassingen: crash stickers, oefeningen met gesimuleerde ongevallen

Docent(en)

Luc Devlamynck

Luc Devlamynck is sinds 1982 zelfstandig verzekeringsmakelaar. Hij is tevens geaccrediteerd opleidingsverstrekker. Luc is ook auteur van diverse cursussen. De opleidingen van Luc zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring als makelaar en uiteraard getoetst aan de correcte wettelijke bepalingen. Veel toepassingen uit zijn opleidingen zijn gebaseerd op talrijke adviezen die collega's van hem kregen. Als specialist brandverzekeringen is hij reeds vele jaren voor-zitter van de technische commissie brand bij FVF. Hij is een van de oprichters van het makelaarscollectief S-team.

Praktische informatie

Prijs: 149 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Documentatie:

Elke deelnemer ontvangt een kopie van de slides.

Accreditatie:
  • Attest permanente vorming FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten - verzekeringen (3 punten)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven