Tijdens dit seminarie krijgt u een praktijkgericht overzicht van (voornamelijk) de vennootschapsrechtelijke spelregels over fusie, (partiële) splitsing, inbreng (overdracht) van bedrijfstak en van algemeenheid van goederen. De docent vestigt (waar mogelijk) de aandacht op andere relevante rechtsdomeinen (financieel recht, informatie en consultatie van werknemers, bodemsaneringsproblematiek, enz.).

Dankzij de beperkte deelnemersgroep krijgt u tijdens de sessie volop de kans om uw eigen vragen over dit thema te stellen. Dankzij zijn jarenlange praktijkervaring garandeert de docent u een helder antwoord op uw vragen. U leert ook hoe collega's uit andere sectoren vraagstukken over deze problematiek aanpakken.

Docent(en)

Joris De Wolf

Joris De Wolf, advocaat, Eubelius

Praktische informatie

Prijs: 295 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • Attest permanente vorming IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (3 lesuren)
  • Attest permanente vorming BIBF Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (3 lesuren)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven