Wanneer ondernemingen samensmelten of reorganiseren, dan is het van cruciaal belang om de fiscale en boekhoudkundige spelregels tot in detail te respecteren.

Tijdens dit seminarie krijgt u een update van de belangrijkste regels, met een evenwichtige mix van theorie, praktijk en bijkomende input vanuit de werkgroep 'Reorganisaties' van de Commissie voor Boekhoudkundige Normen (C.B.N.).

Wegens de beperkte deelnemersgroep krijgt u tijdens de sessie volop de kans om uw vragen over dit thema te stellen. Dankzij hun jarenlange praktijkervaring garanderen de docenten u een helder antwoord op uw vragen. U leert ook hoe collega's uit andere kantoren vraagstukken over deze problematiek aanpakken.

Docent(en)

Inge Van De Woesteyne

Inge Van De Woesteyne is hoofddocent bij de vakgroep Metajuridica, privaat- en ondernemingsrecht en doceert personenbelasting, vennootschapsbelasting en boekhoudrecht aan de UGent. Zij publiceerde reeds talrijke artikels over het thema reorganisatie van vennootschappen.

Jurgen Coessens

Jurgen Coessens, senior manager, Deloitte Belastingconsulenten

Praktische informatie

Prijs: 295 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • Attest permanente vorming IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (3 lesuren)
  • Attest permanente vorming BIBF Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (3 lesuren)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven