U krijgt een bespreking van de belangrijkste kenmerken van de personenbelasting met de bedoeling noodzakelijke kennis te verwerven om o.m.:

  • een belastingaangifte voor werknemers in te vullen
  • de fiscale aspecten van de roerende inkomsten, levensverzekeringen, pensioensparen en (hypothecaire) woonkredieten beter in te schatten

Bestemd voor

Deze opleiding is geschikt voor elke bank- en verzekeringsprofessional, met of zonder fiscale voorkennis. Wij bevelen deze opleiding ook aan voor deelnemers die reeds eerder een fiscale opleiding volgden, maar die de betreffende materie graag nog eens willen opfrissen.

Docent(en)

Lieven Van Belleghem

Lieven Van Belleghem is als docent en auteur van het Handboek Praktische Belastingservice een autoriteit in het vakgebied fiscaliteit. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het doceren van fiscale opleidingen, voornamelijk in de bank- en verzekeringssector.

Praktische informatie

Prijs: 237 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Documentatie:

Als deelnemer ontvangt u een exemplaar van het handboek 'Praktische Belastingservice 2017' en een kopie van de slides.

Accreditatie:
  • Attest permanente vorming IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (7 lesuren)
  • Attest permanente vorming FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten - BANK (5 punten)
  • Attest permanente vorming FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten - KREDIETBEMIDDELING (CONSUMENTENKREDIET) (2 punten)
  • Attest permanente vorming FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten - KREDIETBEMIDDELING (HYPOTHECAIR KREDIET) (1 punten)
  • Attest permanente vorming FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten - VERZEKERING (4 punten)
  • Attest permanente vorming BIBF Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (7 lesuren)
  • Attest permanente vorming IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren (7 lesuren)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Opleiding exclusief boek

Bent u ingeschreven voor de 'Update Fiscaliteit aj. 2017'? Of bent u reeds in het bezit van het boek 'Praktische belastingservice 2017'? Dan kan u zich hier inschrijven voor de opleiding 'Personenbelasting' zonder de belastinggids.

Inschrijven