De Fiscale club biedt u een permanente opvolging van de fiscale actualiteit. In 7 sessies wordt telkens de meest actuele wetgeving, wijzigingen, arresten, circulaires, parlementaire vragen én commentaren inzake directe belastingen toegelicht. Daarnaast worden tevens de belangrijkste artikels uit diverse fiscale nieuwsbrieven besproken en becommentarieerd.

Een team van ervaren tax experten verzamelt alle rechtspraak en arresten die voor u van belang kunnen zijn. Hetzelfde doen ze met nieuwe wetten en wetswijzigingen, parlementaire vragen en circulaires.

Omdat de fiscale actualiteit breder is dan dat, gaan onze experten verder. Naast wetgeving en rechtspraak nemen ze voor u ook de artikels uit fiscale tijdschriften en nieuwsbrieven door op zoek naar wat echt van belang is.

Al die informatie wordt verzameld, geanalyseerd en becommentarieerd en vervolgens bondig voor u samengevat in overzichtelijke checklists. Tijdens de clubs lichten onze experten hun bevindingen toe in glasheldere taal met tal van voorbeelden.

Praktische informatie

Prijs: 125 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • Attest permanente vorming IAB Instituut Accountants en Belastingconsulenten (3.5 lesuren, in aanvraag)
  • Attest permanente vorming BIBF Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (3.5 lesuren, in aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Volgt u de volledige reeks, dan krijgt u 0 % korting op het totaalbedrag.

Als u zich inschrijft vóór 15/07/2017, dan krijgt u een korting van 5 €.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Inschrijven