De btw-regelgeving is een complexe materie die bovendien razendsnel evolueert. De voortdurende wijzigende regelgeving inzake btw en bestuurdersvergoedingen is hiervan een voorbeeld. Als bank- en verzekeringsprofessional is het zeer nuttig om op de hoogte van de basisprincipes inzake btw. Bovendien kunt u uw btw-advies aan klanten naar een hoger niveau tillen als u weet welke btw-issues momenteel een hot topic zijn in uw sector. Uw docent gidst u tijdens een compacte studienamiddag door de meestgestelde btw-vragen in een bank- en verzekeringskantoor.

Bestemd voor

Dit seminarie is geschikt voor elke bank- en verzekeringsprofessional die zijn of haar btw-kennis wil uitdiepen of opfrissen.

Docent(en)

Frank Borger

Frank Borger is partner bij THE VAT HOUSE. Hij is ook gastdocent aan het Lessius College in Antwerpen, de Limburgse Universiteit, de Provinciale Hogeschool Limburg en de Fiscale Hogeschool Brussel. Frank is regelmatig spreker op btw-seminaries. Hij publiceert ook in vakliteratuur en is medeauteur van enkele btw-basiswerken. Frank volgt de btw-wetgeving van diverse EU-lidstaten nauwgezet op.

Praktische informatie

Prijs: 180 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Documentatie:

Als deelnemer ontvangt u een kopie van de slides.

Accreditatie:
  • Attest permanente vorming IAB Instituut Accountants en Belastingconsulenten (4 lesuren)
  • Attest permanente vorming FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten - bank (2 punten)
  • Attest permanente vorming FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten - verzekeringen (2 punten)
  • Attest permanente vorming BIBF Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (4 lesuren)
  • Attest permanente vorming IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren (4 lesuren)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven