Deze praktijknamiddag leert u efficiënter omgaan met uw tijd. Via enkele sterke zelfmanagementtechnieken leert u daardoor uw stress en uw werkdruk beter onder controle houden. Uw docent (bachelor psychologie) reikt u enkele richtlijnen aan in voor het stellen van prioriteiten en het inschatten van effectiviteit. Meer bepaald leert u diverse stressoorzaken identificeren en ermee rekening houden, zodat u uw tijdbeheer realistischer kunt inschatten.

Bestemd voor

Deze opleiding is geschikt voor elke bank- en verzekeringsprofessional die zijn of haar kennis over time management wil verdiepen en stress op het werk onder controle wil houden.

Programma

Na deze opleiding gaat u naar huis met:

  • een flinke portie zelfkennis in het kader van time- en stressmanagement
  • een evenwichtig beheer van de driehoek: eigen waarden en prioriteiten, vereisten van uw functie en verwachtingen van het kantoor waarin u werkt
  • een aantal instrumenten om resultaatgerichte keuzes te maken en prioriteiten te stellen
  • praktische tools om uw tijdsbesteding en stress onder controle te krijgen
  • een meetbare tijdsbesparing, resulterend in een hogere productiviteit
  • een aangenamer 'werkgevoel' dankzij een betere stresscontrole.
  • tips i.v.m. paperless werken, inscannen documenten en eenvoudiger (digitaal) klasseren, bloc retour, contextuitwisseling, vermijden van dubbele input, clean desk, multi-tasking, mailverkeer, gebruik van uw beheerpakket en toepassingen (Assur)MiFid.

Docent(en)

Luc Devlamynck

Luc Devlamynck is sinds 1982 zelfstandig verzekeringsmakelaar. Hij is tevens geaccrediteerd opleidingsverstrekker. Luc is ook auteur van diverse cursussen. De opleidingen van Luc zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring als makelaar en uiteraard getoetst aan de correcte wettelijke bepalingen. Veel toepassingen uit zijn opleidingen zijn gebaseerd op talrijke adviezen die collega's van hem kregen. Als specialist brandverzekeringen is hij reeds vele jaren voor-zitter van de technische commissie brand bij FVF. Hij is een van de oprichters van het makelaarscollectief S-team.

Praktische informatie

Prijs: 220 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Extra:

U kan zich ook steeds inschrijven en betalen met de KMO-portefeuille via onze partner Brokers Training (www.brokerstraining.org). Prijzen te raadplegen op hun website.

Documentatie:

Als deelnemer ontvangt u een kopie van de slides.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven