Inhuistraining

Zorg dat uw medewerkers en teams steeds up-to-date zijn met de fiscale actualiteit. Wij helpen u om snel en goed geïnformeerd te blijven, ook bij u ter plaatse.

Training op maat met blijvend resultaat

Fiscaal Informatief is dé referentie voor fiscale opleidingen. We stemmen onze opleidingen af op uw onderneming en leggen samen het accent dat uw bedrijf nodig heeft. 

U weet als geen ander dat het als boekhouder-fiscalist essentieel is om steeds op de hoogte te blijven van actuele (wets)wijzigingen én dat een blik op de toekomst cruciaal is. Zo kan u uw klanten het best adviseren. 

Het is niet makkelijk om steeds up-to-date te blijven en de juiste informatie te vinden en interpreteren. Daarom doet ook u veel inspanningen om voor uw medewerkers een aangepaste professionele vorming te voorzien.

Fiscaal Informatief biedt u de mogelijkheid om opleidingen bij u op kantoor te organiseren met oog voor de uitdagingen en kansen binnen uw bedrijf. Zo bespaart u de kost om meerdere werknemers op opleiding te sturen én krijgt u de opportuniteit om de opleiding af te stemmen op uw onderneming. 

Hoe doen we dit?

  • We luisteren eerst naar uw vraagstukken, behoeften en uitdagingen en het huidige kennisniveau van uw medewerkers. 
  • Samen met u stellen we een aangepast programma op. 
  • Deelnemers krijgen een afgestemde opleiding én afgestemd cursusmateriaal
  • Na het traject zitten we opnieuw samen en evalueren we de opleiding.
  • Indien gewenst kan een vervolgtraject samengesteld worden. 

Fiscale opleidingen

Fiscaal Informatief heeft opleidingen binnen verschillende fiscale deeltakken: btw, vermogensplanning, vennootschapsbelasting, personenbelasting,... We kijken graag hoe we deze fiscale opleidingen kunnen afstemmen op uw onderneming. 

Fiscaal-juridische opleidingen

Het juridische aspect is ook belangrijk bij fiscaliteit. Daarom voorzien wij in fiscaal-juridische opleidingen in o.a. vennootschapsrecht en sociaal recht. 

Professional skills

 Fiscaal Informatief kan opleidingen op maat voorzien in uw onderneming rond Excel-toepassingen en andere Office-toepassingen. Hierdoor zal u nog efficiënter kunnen werken. 

Contact

Marleen De Greef

Inhuis training

Product manager Marleen De Greef bekijkt graag samen met u welke leertrajecten mogelijk zijn binnen uw onderneming. 

Zij heeft in het verleden al verschillende succesvolle fiscale tracks opgezet bij verscheidene bedrijven.