Kies de Clubformule die het best bij u past

Kiest u voor essentie of diepgang?

Uitmuntende fiscale professionals
Papieren documentatie
Digitale documentatie
Toegang tot de fiscale databank monKEY.be (Wolters Kluwer)
Keuze uit 11 locaties
Broodjesmaaltijd
9 uur erkende opleiding
21 uur erkende opleiding
Netwerkmomenten
Korting op themaseminaries
Korting op updates
Korting op publicaties van Wolters Kluwer
Uitmuntende fiscale professionals
Papieren documentatie
Digitale documentatie
Toegang tot de fiscale databank monKEY.be (Wolters Kluwer)
Keuze uit 7 locaties
Broodjesmaaltijd
6 uur erkende opleiding
15 uur erkende opleiding
Netwerkmomenten
Korting op themaseminaries
Korting op updates
Korting op publicaties van Wolters Kluwer

Wat is de Clubformule van Fiscaal Informatief?

Fiscaal Informatief is al meer dan 20 jaar dé referentie in de Clubformules, actualiteitscycli van hoog niveau. Onze Clubs tellen meer dan 850 leden in een netwerk van hoge kwaliteit. De sessies worden voorbereid en interactief gepresenteerd door ervaren topexperts in hun vakgebied. 

Elk type Club bestaat uit een aantal sessies van telkens drie uur. Tijdens deze korte sessies bent u weer helemaal mee met de fiscale actualiteit. Als Clublid verzekert u zich ervan dat u het beste én meest actuele advies kan bieden aan uw klanten. 

De sterke punten van onze Clubs

Een stapje voor op uw concullega's

De fiscale en btw-actualiteit wijzigt razendsnel. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste fiscale ontwikkelingen? Kiest u ervoor om de mogelijke impact hiervan op uw klanten correct te kunnen inschatten? Dan is de Clubformule van Fiscaal Informatief op uw lijf geschreven. 

Scherpe experten

Tijdens de Clubsessies krijgt u het beste van het beste: topexperts binnen hun vakgebied bundelen de fiscale actualiteit. Enkele namen: Jef Wellens, Yves Verdingh, Carl Van Biervliet, Roel Van Hemelen, Pieter Debbaut, Sven Reynders, Bart Buelens, Véronique Ryckaert, Anton Nuttens en Peter Lenoir. 

Erkende opleiding

Elke Clubsessie telt voor 3 uur erkende opleiding. Afhankelijk van de Clubformule die u verkiest kan u dus tot 21 uur erkende opleiding volgen - met de nodige attesten voor IAB - BIBF - IBR. 

Vlot bereikbare locaties

De Clubsessies worden gegeven op verschillende locaties in heel Vlaanderen. Voor de Fiscale Club kan u bijvoorbeeld kiezen uit 11 toegankelijke locaties. U kiest welke locatie het best bij u past. Kan u op een bepaalde sessie niet aanwezig zijn? Dan kan u makkelijk elders in uw buurt inpikken. 

Beste prijs-kwaliteit

Voor uw Clublidmaatschap krijgt u heel wat financiële voordelen. U krijgt niet alleen het beste advies van de meest capabele experts. U krijgt ook korting op seminaries, updates en boeken van Fiscaal Informatief. Bovendien krijgt u toegang tot monKEY (Wolters Kluwer) t.w.v. 110 EUR. 

Goede service

Klant is koning. Bij Fiscaal Informatief krijgt u steeds gratis broodjesmaaltijd en drank, ook op onze Clubformule. Onze documentatie krijgt u vooraf digitaal aangeleverd én geprint op de dag van de Club. Zo kan u zelf kiezen hoe u het liefst aan de slag gaat. 

Onze Clubs tellen meer dan 850 leden. Wat vinden zij?

"Het tijdsvoordeel dat ik realiseer omdat andere vakmensen de belangrijke wijzigingen in mijn vak samenbrengen is niet te onderschatten. Bovendien lichten ze de nieuwe wetten en regels toe, zodat ik de juiste context zie en sneller op de hoogte ben van wat er op ons afkomt.”

Fiscale Club

"Zelf heb ik te weinig tijd om alle wetswijzigingen, circulaires, parlementaire vragen en commentaren over indirecte belastingen te lezen. In de Btw Club krijg ik een overzichtelijke samenvatting."

Btw-Club

"Regelmatige update van btw wetgeving, wijzigingen en publicaties, die lokaal gegeven worden, met toelichting en verduidelijking van sprekers die zeer goed thuis zijn de materie."

Btw-Club

"Heel actueel, steeds de nieuwigheden, zeer goede kennis van zaken bij de sprekers! Een systematisch overzicht met een mooie papieren cursus."

Fiscale Club